Outlet Vinkøleskabe


Her finder i gode tilbud på eksklusive vinkøleskabe og exklusive (vin) tilbehør fra vores brede sortiment til en kanon pris. Her har vi udsalg på vinkøleskabe og eksklusive (vin) tilbehør fra årets og tidligere års kollektioner. Skynd jer - Først til mølle!

 

mQuvée vinkøleskab til indbygning - WineCave 187 Powder White (B: 59,5 x H: 177/184 x D: 57 cm)

Et prisbilligt højskab fra mQuvée til dig, som har brug for et større vinkøleskab, men som ikke vil have, at det skal blive en alt for dyr affære. Skabet er tilpasset det skandinaviske marked. Med en dør uden samlinger og et mathvidt design vil dette højskab løfte standarden og gøre dit køkken helt komplet! Skabet har 14 hylder, der kan trækkes ud, og plads til 123 flasker.

Symbol: 2 justerbare temperaturzoner Symbol: Vinkøleskabe til indbygning Symbol: Winestorage technology

Klik her for flere billeder og mere information
 


Climadiff fritstående vinkøleskab - CV41DZX (B: 49,3 x H: 84 x D: 58,7 cm)

Måske verdens mest solgte vinkøleskab, Climadiffs mest populære enhed, som er størst i Frankrig. En fritstående vinkøleskab med en pålidelig kompressor og plads til 40 flasker. 2 temperaturzoner og et lækkert finish, hvor hele rammen er i rustfrit stål. Høj kvalitet fra eksperten inden for vinkøleskabe, Climadiff!

Symbol: 2 justerbare temperaturzoner Symbol: Fritstående vinkøleskabe

Klik her for flere billeder og mere information
 


Avintage vinkøleskab til indbygning - AVU23SX (B: 29,5 x H: 82/88,5 x D: 57,1 cm)

Helt indbyggelig enhed fra kvalitetsvaremærket Avintage (Climadiffs premiumserie). Helt flad dør uden fuger, i rustfri design. Sokkel findes i både sort og rustfrit udførende. I har også mulighed for, at skifte soklen ud og bruge køkkenets egen træfarve. Glasdøren er UV-beskyttet og enhedern fås med én tempereturzoner. Vælg nogen som kan vin og vinkøleskabe, vælg Avintage!

Symbol: Vinkøleskabe til indbygning Symbol: Energiklasse A

Klik her for flere billeder og mere information
 


Avintage vinkøleskab til indbygning - PRO161XDZ (B: 59,8 x H: 182 x D: 68 cm)

For dig, som vil have en vinkøleskab helt ind til en væg eller imellem to vægge, hvor en fritstående enhed ikke kan få tilstrækkeligt luft, passer Climadiffs indbyggelige vinkøleskabe perfekt! Store vinkøleskabe til dig, som behøver plads til mange vinflasker. De kan naturligvis også bruges som fritstående.Klik her for flere billeder og mere information
 


Avintage Premium integrérbart vinkøleskab - AV22XI (B: 59 x H: 45,5 x D: 54 cm)

Skal der være rigtig pænt i køkkenet, er det et helt integrérbart vinkøleskab I skal have. Først og fremmest til jer som bygger nyt. Her får I hele vinkøleskabet integreret med resten af køkkenmiljøet, præcis som en indbyggelig ovn. Vinkøleskabet har plads til 22 flasker fordelt på 3 hylder.

Symbol: Vinkøleskabe til indbygning Symbol: Energiklasse A

Klik her for flere billeder og mere information
 


KUNDESERVICE

Man-Fre 09:00-17:00

KØBSGUIDE – Vi hjælper dig!

INSTALLATIONSGUIDE